Vacatures en stage

Vacatures

Medewerker Verkoop Binnendienst & Transportadministratie

Kuypers Kessel is per direct op zoek naar een medewerker voor deze gecombineerde functie. Het betreft een parttime functie als medewerker verkoop binnendienst voor 20 uur en een parttime functie als medewerker administratie Transport voor 20 uur. Wij zijn op zoek naar een persoon die er een uitdaging in ziet om hier één fulltime functie van te maken.

Functiebeschrijving
Voor deze gecombineerde functies zijn er twee takenpakketten die je zal moeten kunnen beheersen.

Taken Medewerker Verkoop Binnendienst
- Je aanspreekpunt bent voor onze klanten van Kuypers Kessel Bouwgrondstoffen BV.
- Je werkt offertes zelfstandig uit.
- Je begeleidt het volledige verkooptraject van aanvraag tot levering.
- Je ondersteunt de Commercieel Manager bij het opmaken en afhandelen van offertes en orders.
- Je werkt nauw samen met de transportplanning inzake mogelijke leveringen.

 Taken Medewerker Transportadministratie
- Je controleert en verzorgt met jouw collega de registratie van documenten in het Talis-pakket van de diverse vrachten.
- Je bent mede verantwoordelijk voor de facturering van alle vrachten welke door Kuypers Kessel Transport & Logistiek worden uitgevoerd.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een proactief persoon, die makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en zich deze gecombineerde functie eigen wil maken. Je krijgt bij het lezen van deze functieomschrijving zin om er voor te gaan en ziet jezelf beide takenpakketten uitvoeren. Andere functie-eisen zijn:

- Afgeronde MBO 4 of MBO+ opleiding (vb. Assistent-manager Internationale Handel, Bedrijfsadministratie of Manager Transport en Logistiek)
- Goede beheersing van de Duitse taal is een pre
- Goede communicatieve vaardigheden
- Je toont initiatief en bent oplossingsgericht
- Accuraat en cijfermatig onderlegd
- Je bent goed met computers en computersystemen

Wij bieden je

Een veelzijdige functie binnen een familiebedrijf met een informele werkomgeving, waarbij veel ruimte voor persoonlijke groei en zelfinitiatief geboden wordt. 

Vragen en solliciteren
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Linda Heringa op  telefoonnummer 077-4621277. Solliciteren kan uitsluitend per mail naar werkenbij@kuyperskessel.nl. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een recent CV.

 

 

 

Chauffeur op oproepbasis

Kuypers Kessel Transport en Logistiek zoekt flexibele chauffeur die op basis van een oproepcontract wil werken. De ritten zijn voornamelijk overdag. Ook gepensioneerde chauffeurs zijn van harte welkom.

Voor de functie heb je:

  • Een geldige chauffeurskaart
  • Rijbewijs CE
  • Ervaring op een kiepwagen is een pre

Wij bieden:

  • Salaris conform cao
  • Gratis bijscholing voor Code 95
  • Een prettige werksfeer bij een stabiele werkgever

Ben of ken jij iemand die best nog wel wat uren zou willen chauffeuren op oproepbasis, reageer dan direct door een mail te sturen naar werkenbij@kuyperskessel.nl of bel naar 077-4621277.

 

Open sollicitatie

Kuypers Kessel staat altijd open voor gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. U kunt uw open sollicitatie sturen naar werkenbij@KuypersKessel.nl

 

Stages

Kuypers Kessel geeft studenten van vrijwel elke studierichting VMBO, MBO, HBO en WO de mogelijkheid om ervaring op te doen in de vorm van een stage. Op deze manier kunnen studenten al tijdens hun studie praktische toepassingen vinden voor de reeds opgedane kennis.
Heb je interesse om stage te lopen bij Kuypers Kessel, vul dan het stageformulier in. Je krijgt binnen twee weken een reactie.
Je kunt het ingevulde stageformulier mailen naar stage@KuypersKessel.nl.