dsc00892 [800x600].jpg p1010095 (medium).jpg vrachtwagen-2.jpg vrachtwagen-1.jpg 070302_144.jpg

Transport & logistiek

Kuypers Kessel Transport & Logistiek is gespecialiseerd in kippertransport en transport van losgestorte bulkgoederen. Zij beschikt daartoe over een uitgebreid wagenpark van ruim 40 vrachtwagens. Tweederde daarvan bestaat uit trekker- en opleggercombinaties, geschikt voor diverse projecten.

Voor elk transport heeft de divisie Transport & Logistiek een specifieke oplossing.

Bouwgrondstoffen
Van oorsprong is Kuypers Kessel Transport & Logistiek een vervoerder van bouwgrondstoffen. Een groot deel van het wagenpark is daarom speciaal voor dit transport uitgerust, zowel opleggercombinaties als terreinauto's (8x4, 10x4 en 10x8). Een groot deel van de klanten zijn vaste relaties die actief zijn in de bouwstoffenhandel of de civiele techniek. Natuurlijk voert Kuypers Kessel Transport & Logistiek ook opdrachten uit voor de andere divisies, Bouwgrondstoffen en Infra.

Schroot
In de loop der jaren heeft Kuypers Kessel Transport & Logistiek zich gespecialiseerd in het vervoeren van staalschroot. Deze tak van vervoer maakt nu een groot deel uit van haar diensten. Hierbij maken wij gebruik van specifieke volume-opleggers. Vanuit verschillende metaalrecyclingbedrijven wordt het schroot vervoerd naar hoogovens en ijzergieterijen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Losgestorte bulkgoederen
Kuypers Kessel Transport & Logistiek vervoert ook volumineuze losgestorte bulkgoederen. Hiervoor hebben wij de beschikking over diverse volumekippers en zelflossende opleggers, ook wel ‘walking floors' genoemd.

Logistiek
Als aanvullende dienst kan Kuypers Kessel Transport & Logistiek de interne logistiek op uw bedrijf voor haar rekening nemen. Deze dienstverlening bestaat voornamelijk uit containerhandling, het inzetten van productiemachines voor de bevoorrading van grondstoffen en het schoonhouden van fabrieksterreinen.