Kuypers Kessel Transport & Logistiek

Kuypers Kessel Transport & Logistiek is gespecialiseerd in kippertransport en transport van losgestorte bulkgoederen. Met ruim 40 trekker- en opleggercombinaties, geschikt voor diverse projecten, beschikt de divisie over een uitgebreid wagenpark. Voor elk transport heeft Kuypers Kessel Transport & Logistiek specifieke opleggers met een zo laag mogelijk eigen gewicht en zijn zo efficiënt mogelijk uitgerust voor diverse transporten . Kuypers Kessel Transport & Logistiek vervoert:

Bouwgrondstoffen

Van oorsprong is Kuypers Kessel Transport & Logistiek een vervoerder van bouwgrondstoffen. Een groot deel van de klanten zijn vaste relaties die actief zijn in de bouwstoffenhandel of de civiele techniek. Uiteraard voert Kuypers Kessel Transport & Logistiek ook opdrachten uit voor haar zusterbedrijven Kuypers Kessel Bouwgrondstoffen en Limburgse Grondstoffen.

Schroot

In de loop der jaren heeft Kuypers Kessel Transport & Logistiek zich gespecialiseerd in het vervoeren van ferro en non ferro schroot. Deze tak van vervoer maakt nu een groot deel uit van haar diensten. Hierbij maakt Kuypers Kessel Transport & Logistiek gebruik van specifieke volume-opleggers, variërend van 40 tot 86 m3. Vanuit verschillende metaalrecyclingbedrijven wordt het schroot vervoerd naar ijzergieterijen, hoogovens en op- en overslag havens in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Losgestorte bulkgoederen, secundaire brandstoffen

Kuypers Kessel Transport & Logistiek vervoert ook volumineuze losgestorte bulkgoederen. Voor diverse klanten worden secundaire brandstoffen voor de cement industrie en verbrandingsovens vervoerd. Om dit transport te kunnen doen beschikt Kuypers Kessel Transport & Logistiek over diverse volumekippers tot 86 m3 en walking floors van 92m3.

Logistiek

Kuypers Kessel beschikt over een overslag haven aan de Maas in Kessel, waardoor multimodaal transport tot de mogelijkheden behoort. Tevens bestaat de mogelijkheid om opslag en bewerking van bulkgoederen te verzorgen. Met een moderne vloot kan Kuypers Kessel Transport en Logistiek producten Just in Time bij u leveren. Zodoende kunnen wij een totaalpakket aanbieden, waarbij de opdrachtgever ontzorgd wordt. Als aanvullende dienst kan Kuypers Kessel Transport & Logistiek de interne logistiek op uw bedrijf voor haar rekening nemen. Deze dienstverlening bestaat voornamelijk uit containerhandling, het inzetten van productiemachines voor de bevoorrading en verlading van grondstoffen en het schoonhouden van fabrieksterreinen.

Dedicated

Bij dedicated transport, bestaat de optie om de vrachtauto’s van Kuypers Kessel Transport & Logistiek uit te voeren in de huisstijl van de betreffende klant. In onderstaande foto’s ziet men hiervan diverse voorbeelden. Een langjarige samenwerking biedt zo nog een extra toegevoegde waarde.

Milieu en omgeving

Er wordt veel geïnvesteerd in het wagenpark. Zo voldoen alle vrachtauto’s aan de strengste milieu eisen, zijn ze uitgevoerd met Euro 6 motoren en tevens wordt er gebruik gemaakt van Traxx diesel om op deze manier de uitstoot van CO2 te reduceren. De chauffeurs van Kuypers Kessel Transport & Logistiek rijden volgens de principes van ‘het nieuwe rijden’, zij zijn dan ook haar ambassadeurs op de weg.

Vestigingsplaats

Kessel, Maasstraat 47

Stel je vraag aan onze adviseurs

Los gestorte bulkgoederen internationaal Rob Hanssen en Martijn Windhorst. Bouwgrondstoffen Frank Verheijen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.